Vietin rattoisia hetkiä pussien parissa" niinku Kotilaiska kehoitti ja sain aikasex nää:


IMG_6024.jpg.

Reissumiehet

IMG_6025-1.jpg Kesäinen tee

Kyl mul vaa oli hankalaa nääki pussit löytää. Meil ei sit varmaan ostet mittää pusseis. Taik enhä voinnu jauhopussii repii, enneku se ol tyhjä.

Tota miehe leipäpusii en ollu enne kattonukkaa "silsilmäl" ;D Ton noitapillin ostin laivalt. Ei sielkää mittää hauskoi karkkipussei löytyn höh.. Täs viimeses on teepussi ja melkkest valmis tausta.

Nyt tein muutama viel ja näist Kotilaiska vois sit valit ne 1-3, emmää ny muutekaa ossaa niit lähetettävii valit, häne mieleisiis. Muute nää on kaik vapait..

IMG_6049.jpg.IMG_6050-2.jpg

Nalle Puutarhurina.                       Nalle sienestää  (varat,kotilaiskal)

IMG_6046-1.jpg.IMG_6045-1.jpg

"Koskenlaskija."  (varat,kotilaiskal)    " Käyhän se näinki, matkanteko"(varat)

Nois nallekorteis oon käyttän leipäpussii. Siit menee 2centtii lastensuojeluu, siks toi nalle. Mansikka ja rukiit on lättyjauho pussist ja parsa maustepussist.

Toisen kortin aurinko on lätty, siit jauhopussist ja punaset sienikarkit karkkikäytävän paperipussi (niitäki pit iha näit varte ostaa;DD

"Koskenlaskijas "on kadult löytyny korkki ja pikakahvil tehty (vanha)tausta. Poika on leipäpussist ja parsa taas siit samast maustepussist. Toi lehti on valmissalaattipussist . "Matkanteko-kortis on tuttu poika. Lintu on Patros pussist, se o jottaa jugurttikarkkii, vissii. Laiva on Viikingin kuitist ja tausta oliki sit valmis. Siin on joku lautane. Siin ne ol. Alas valittee Kotilaiska ;DDD