Osallistuin Kotilaiskan Roska, vaihto haaste 5:teen .Sain nää ihan ihmeellisen kekseliäät kortit, ko vaa raapasi kiirees jottaa leikeltyy "roskaa " kirjekuoree, jost hän tek nää kortit:

1307027366_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siis mä en ollenkkast ymmär mite ihmine voi ol noi kekseliäs. "Maamyyräs" tunnistan kengän, haravan ja kukat. Siin on koko puutarha ja viel tapahtumaa...

"Bonapetit" on taas niin runsas jot en ol varma lähetiks noi kaik kuvat? vaik ne tutuilt näyttääki. Nälätunnet ruokkiva ruokapöytä.

"Maatuska" kortist hän tek iha olohuoneen, vaik siin on vaa toi kukka ja taulu ;)

Sit jo päästii mettääki, "Torronsuol" Siel on jo mustikat kypsii, ehtis vaa poimii enne lintui. Tunnistan marjat ja postimerkin.

Toi "Lemmenkipee" mua naurat enite, ko aatteli jot ei kukkaa tost jäniksest mittää keksi ja toi akkaki huitoo.. Mut onha se nii, jot ko ton viinipullon on yksinäs tyhjentän, jo juoksee vaik pupu peräs;DDD  Oon iha varma, jos oisi pistän mukkaa viel vaik ..oven, ni olisi saan koko talon ;DD Kiitos iha kauhiast, näät on kivoi. Sun roskat tos oottaa inspist. Mut menee ensviikol. Mennää ens hesaa yo-juhlii...